Onze sponsoren

Zonder sponsoren geen ‘Ondernemer van het jaar’ verkiezingen. Graag stellen onze sponsors zich aan u voor!

Heeft u ook interesse om trotse sponsor te worden van de Ondernemersverkiezingen in Zeewolde? Neem dan snel contact met ons op en wie weet staat u ook snel op deze pagina.

Zeewolde Zakelijk

 

De economische dynamiek in Zeewolde is hoog. Bedrijven werken onderling steeds meer samen en het aantal starters en doorstarters is groot. Door het innovatieve karakter draagt het Zeewoldens bedrijfsleven meer dan gemiddeld bij aan de economie van Flevoland.

Sleutelwoorden zijn centrale ligging, ruimte en bereikbaarheid. Maar ook de kenmerken van de beroepsbevolking (relatief jong, hoog opgeleid en gemotiveerd), het goede ondernemersklimaat en het vaste aanspreekpunt bij de gemeente spelen een rol. De diverse bedrijventerreinen met eigen specifieke aantrekkelijke kenmerken, zorgen ervoor dat iedere ondernemer dé plek kan vinden in het middelpunt van Nederland.

Zeewolde kent een verscheidenheid aan nationaal en internationaal opererende bedrijven. Hier kunt u nader kennis maken met ondernemers die al succesvol vanuit Zeewolde opereren.

Hans Polet

Vestigingsadviseur

 

E-mail: [email protected]

Telefoon: 036-522 94 55

Postadres:
Postbus 1
3890 AA Zeewolde

Bezoekadres:
Raadhuisplein 1
3891 ER Zeewolde

E-mail: [email protected]

Rabobank

 

U wilt succesvol ondernemen en uw zakelijke doelen realiseren. Wat zijn de trends in uw branche, hoe zorgt u voor evenwicht tussen zakelijk en privé en waar moet u aan denken als u wilt uitbreiden? Wij staan u graag bij in het regelen van uw financiële zaken. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijf.

Gaat u uw productie uitbreiden, dan moet u mogelijk op zoek naar een grotere locatie of meer personeel om uw bedrijfsactiviteiten voort te zetten. U heeft dan iemand nodig die met u meedenkt. Welke praktische stappen moet u zetten en waar moet u aan denken als u gaat uitbreiden?>> Bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn

U kijkt vooruit naar de toekomst om uw ondernemersdoelen te behalen. Met ons grote aandeel in het Nederlandse mkb kunnen wij u ondersteunen in het vormen van uw missie en visie. Maak gebruik van onze kennis, publicaties en ons netwerk.  >>Onze expertise bekijken

Uw ambities reiken verder dan onze landsgrenzen: u ziet mogelijkheden en kansen in het buitenland. Maak gebruik van ons wereldwijde netwerk en kennis over importeren en exporteren als u internationaal gaat ondernemen.>>Internationaal zakendoen

Lentink De Jonge

 

Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs zet haar deskundigheid en professionaliteit in voor een optimaal resultaat voor cliënten en medewerkers. Zij onderscheiden zich door veel persoonlijke aandacht en de hoogst mogelijke mate van kwaliteit en dienstverlening.

Tevreden klanten
Lentink De Jonge heeft in de afgelopen vijfenvijftig jaar een groot en divers netwerk opgebouwd. Ze kunnen bogen op een zeer goede positie in de regio. Dit hebben zij bereikt door het optimaal inzetten van kennis, kunde en capaciteiten op financieel en fiscaal gebied. Zo streven zij naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Lentink De Jonge: vakkundig en gedreven
Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs is een gedegen professional in accountancy en fiscale dienstverlening. Hun registeraccountants, accountants-administratieconsulenten en belastingadviseurs adviseren en begeleiden opdrachtgevers bij financiële en fiscale zaken. Zij doen dat met grote vakkennis, ruime ervaring, gedreven ondernemerschap en groot enthousiasme.

Inschrijving NBA
De accountants van Lentink De Jonge staan in het accountantsregister van de NBA ingeschreven. De accountant heeft vanwege zijn of haar cruciale rol in de maatschappij een wettelijk beschermde titel. De NBA beschermt de beide titels die accountants mogen hanteren (RA en AA) en bevordert een goede beroepsuitoefening.

WTA-proof
Sinds 2008 is de Wet toezicht accountantsorganisaties (WTA) van kracht. Volgens deze wet mag een accountant alleen zogenaamde “wettelijke controleopdrachten” uitvoeren indien hij beschikt over een vergunning verstrekt door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Lentink De Jonge Accountants heeft op 29 september 2008 een WTA-vergunning ontvangen. Hiermee kunnen zij wettelijke controles verrichten bij middelgrote en grote ondernemingen.

Lid INAA
Lentink De Jonge is onafhankelijk lid van de INAA groep, een internationaal netwerk van accountancy- en belastingadvieskantoren. Daardoor kunnen zij ook onze internationaal opererende klanten goed bedienen. Zie ook de pagina internationaal samenwerkingsverband.