De jury – Ondernemer van het Jaar

De jury Ondernemer van het Jaar, bestaande uit de winnaar van het vorige jaar, de wethouder van EZ en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, bepaalt naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken welke drie bedrijven doorgaan naar de finaleronde. Deze bedrijven presenteren zich tijdens de verkiezingsavond op 18 november 2021. Aan de hand van de uitgebrachte stemmen met motivatie gaat de jury in conclaaf. De jury houdt bij het aanwijzen van de winnaar nadrukkelijk rekening met de uitgebrachte motivaties. Op 17 maart 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt in congrescentrum The Lux. 

De jury – Centrumondernemer van het Jaar

De jury Centrumondernemer van het Jaar, bestaande uit de winnaar van het vorige jaar, de wethouder met centrum in zijn portefeuille en vertegenwoordigers uit de retailbranche, bepaalt naar aanleiding van een bezoek aan de ondernemers welke drie centrumondernemers doorgaan naar de finaleronde. Deze bedrijven presenteren zich tijdens de verkiezingsavond op 18 november 2021. Aan de hand van de uitgebrachte stemmen met motivatie gaat de jury in conclaaf. De jury houdt bij het aanwijzen van de winnaar nadrukkelijk rekening met de uitgebrachte motivaties. Op 17 maart 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt in congrescentrum The Lux. 

Op de foto de jury 2022 BKZ. Deze bestond uit (vlnr) Egge Jan de Jonge (wethouder), Peter-Jan de Boer (Lentink de Jonge), Linda Pelser (Bedrijfskring Zeewolde), Luuk Salomons (Bedrijfskring Zeewolde en juryvoorzitter), Jacob Otto (Rabobank) en niet op de foto: Arjen Verschure (Ik ben boer en winnaar 2020)

Op de foto de jury 2022 VCZ. Deze bestond uit (vlnr) Johan Safaric (Vereniging centrumondernemers en juryvoorzitter), Wim van der Es (wethouder), Sylvia Bergsma (De Winkeltjes en winnaar 2020) en Eduard Plate (retaildeskundige). 

Contact informatie BKZ

Bedrijfskring Zeewolde
Postbus 65, 3890 AB Zeewolde

Telefoon: 06 51 247 592

E-mail:
[email protected]

Website
www.bedrijfskringzeewolde.nl

Contact informatie VCZ

Vereniging Centrumondernemers Zeewolde
Postbus 218, 3890 AE Zeewolde

Telefoon: 06 28 229 792

E-mail:
[email protected]

Website
www.winkelhaven.nl

Contact informatie VBZ

Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde
Weteringplein 36, 3892 AM Zeewolde

Telefoon: 06 51 853 079

E-mail:
[email protected]

Website
n.v.t.