De jury – Ondernemer van het Jaar

De jury Ondernemer van het Jaar, bestaande uit de winnaar van het vorige jaar, de wethouder van EZ en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, bepaalt naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken welke drie bedrijven doorgaan naar de finaleronde. Deze bedrijven presenteren zich tijdens de verkiezingsavond op 18 november 2021. Aan de hand van de uitgebrachte stemmen met motivatie gaat de jury in conclaaf. De jury houdt bij het aanwijzen van de winnaar nadrukkelijk rekening met de uitgebrachte motivaties. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring 13 januari 2022 in congrescentrum The Lux wordt de winnaar bekend gemaakt.

De jury – Centrumondernemer van het Jaar

De jury Centrumondernemer van het Jaar, bestaande uit de winnaar van het vorige jaar, de wethouder met centrum in zijn portefeuille en vertegenwoordigers uit de retailbranche, bepaalt naar aanleiding van een bezoek aan de ondernemers welke drie centrumondernemers doorgaan naar de finaleronde. Deze bedrijven presenteren zich tijdens de verkiezingsavond op 18 november 2021. Aan de hand van de uitgebrachte stemmen met motivatie gaat de jury in conclaaf. De jury houdt bij het aanwijzen van de winnaar nadrukkelijk rekening met de uitgebrachte motivaties. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VCZ 13 januari 2022 in congrescentrum The Lux wordt de winnaar bekend gemaakt.

Op de foto de jury 2019. Deze bestond uit (vlnr) Jacob Otten (Rabobank), Egge Jan de Jonge (wethouder), Linda Pelser (Bedrijfskring Zeewolde), Peter-Jan de Boer (Lentink De Jonge), Jitze van den Berg (Bevri en winnaar 2018) en Luuk Salomons (Bedrijfskring Zeewolde en juryvoorzitter).

Contact informatie BKZ

Bedrijfskring Zeewolde
Postbus 65, 3890 AB Zeewolde

Telefoon: 06 51 247 592

E-mail:
[email protected]

Website
www.bedrijfskringzeewolde.nl

Contact informatie VCZ

Vereniging Centrumondernemers Zeewolde
Postbus 218, 3890 AE Zeewolde

Telefoon: 06 28 880 748

E-mail:
[email protected]

Website
www.winkelhaven.nl

Contact informatie VBZ

Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde
Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde

Telefoon: 06 22 246 236

E-mail:
[email protected]

Website
n.v.t.