De website die Redmatters heeft gecreëerd voor Unique Uitzendbureau heeft de felbegeerde Award ‘Website van het jaar 2015’ gewonnen in de categorie ‘Carrière’.

De spanning liep gisteravond flink op tijdens de feestelijke uitreiking in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In de categorie ‘Carrière’ scoorde Unique als beste website. De site van het uitzendbureau haalde de hoogste score op kwalitatieve kenmerken zoals inhoud, ontwerp, navigatie en aanbevelingsintentie. Beoordeeld door de eindgebruiker zelf. De euforie en ontlading op het moment suprême was dan ook bijzonder groot!

Winnaar wvhj

Begin dit jaar heeft Redmatters de site van Unique compleet vernieuwd: een sterk concept en user experience design, uitgewerkt in een strak grafisch ontwerp. Bert Wisniewski, creative director: “We zien deze Award als waardering voor ons werk en het team. Het was gaaf om betrokken te zijn in de ontwikkeling van deze mooie website en zijn bijzonder trots op deze erkenning van de eindgebruiker.”

De Website van het Jaar-verkiezing is een initiatief van MetrixLab in samenwerking met Emerce. De verkiezing wordt naast Nederland ook gehouden in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, India, China en Brazilië.

Benieuwd hoe de site van Unique tot stand is gekomen? Bekijk dan hier de case!