Genomineerden

De drie genomineerden op de shortlist 2018 zijn:  Bevri Groep,  GildenGroen en Tegel & Sanitair Depot.

 

 

  • Bevri Groep

Bevri Groep richt zich met een breed pallet banden en velgen op de akkerbouw en de transportsector. Bevri Wheels beschikt over eigen ontwikkeling en een productielijn voor velgen die hun weg vinden naar de industrie-, landbouw- en transportsector. Bevri Banden biedt rond de klok service aan dezelfde sectoren, maar ook aan de particulier. Bevri is op Trekkersveld gevestigd. Meer info.

  • GildenGroen

GildenGroen is een hoveniersbedrijf. Het is een familiebedrijf dat gerund wordt door Marcel en Cora Achterberg. Sinds 2001 richt GildenGroen zich op tuinonderhoud en -aanleg, zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt. Daarnaast  verzorgt GildenGroen ook interieurbeplantingen op hydrocultuurbasis. Daarmee krijgt kantoor of woonkamer kleur en worden ze met fraaie beplanting tot leven gewekt. GildenGroen is gevestigd op Gildenveld. Meer info.

  • Tegel & Sanitair Depot

Het Tegel & Sanitair Depot is een succesvolle outlet dat via een webshop een enorm assortiment sanitaire producten aanbiedt. Onder de naam Tegeldepot begonnen Florus Immerzeel en Eelco Kalsbeek in 2008 op het bedrijventerrein Schepenveld. Inmiddels het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste (web)winkels van Nederland in de tegel- en sanitair branche. Er werken 20 mensen fulltime in de grote vestiging op Hosterparc waar zich tevens een showroom van 1000m2 bevindt. Meer info.