ConDoor

 

Wie over de Gooiseweg het Trekkersveld nadert, kan het niet over het hoofd zien: ConDoor. Met levensgrote letters staat de naam op het onlangs drastisch uitgebreide gebouw van de Zeewoldense overheaddeur producent ConDoor.   Het bedrijf is gevestigd aan de Handelsweg  waar moderne overheaddeuren worden ontwikkeld en gefabriceerd. In de vestiging in Emmen worden ondermeer railsystemen ontwikkeld en gefabriceerd. Tezamen leveren de fabrieken maatwerk producten, verdeeld over twee lijnen:  voor de consument (ConDoor Garagedoors BV) en voor de (bouw)industrie (ConDoor Industrialdoors BV). Aan het hoofd staan de eigenaren Kees-Jan Honig en Jaap Kwant. Samen met hun managementteam geven zij leiding aan 130 medewerkers die wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de omzetrealisatie van jaarlijks zo’n 65 miljoen euro.

Van oorsprong is ConDoor een Nijkerks bedrijf, althans daar is de onderneming ooit in 1997 begonnen. Al snel verhuisde de activiteiten van ConDoor naar Zeewolde en is het nu sinds jaar en dag voor de Zeewolder arbeidsmarkt een bekende naam en een gewilde werkgever. Niet in de laatste plaats wegens de maatschappelijke inspanningen van ConDoor in het dorp. Menige sportvereniging  en maatschappelijke activiteit kan rekenen op de steun van ConDoor. In de vorm van sponsoring of louter ter ondersteuning. Kees-Jan Honig is duidelijk over de maatschappelijke betrokkenheid van ConDoor: “Wij gaan uit van de menselijke waarden en normen en staan daarbij voor integriteit, teamwork en innovatie. Wij geloven in het opbouwen van een langdurige relatie met onze omgeving; niet alleen gericht op klanten, maar vooral ook op de gemeenschap waarin wij mogen werken.”

Deze instelling heeft ConDoor geen windeieren gelegd. Zowel zakelijk als sociaal gaat het de technische onderneming voor de wind. Niet alleen als werkgever is CondDoor gewild, vooral ook wegens de kwaliteitsproducten heeft de onderneming succes. “Teamwork is een belangrijke pijler van ons succes”, zegt Kees-Jan Honig. “Zowel intern tussen medewerkers als in samenwerking met onze dealers  zoeken wij naar teamwork, geen éénrichtingsverkeer maar samen werken aan het succes van de klant. Niet voor niets is onze slogan ‘ConDoor – The door to your succes’!”, zegt Kees-Jan Honig niet zonder trots.  En als de nominatie voor de titel Ondernemer van het Jaar 2016 ter sprake komt, vlamt hij extra op: “We zijn zó trots op deze nominatie! Wij zien het als beloning voor onze gezamenlijke inzet, zakelijk en maatschappelijk. En wát zou het mooi als we die titel mogen ontvangen.”

Meer informatie op de website van ConDoor www.condoor.com

Contact informatie BKZ

Bedrijfskring Zeewolde
Postbus 65, 3890 AB Zeewolde

Telefoon: 06 51 247 592

E-mail:
[email protected]

Website
www.bedrijfskringzeewolde.nl

Contact informatie VCZ

Vereniging Centrumondernemers Zeewolde
Postbus 218, 3890 AE Zeewolde

Telefoon: 06 28 229 792

E-mail:
[email protected]

Website
www.winkelhaven.nl

Contact informatie VBZ

Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde
Weteringplein 36, 3892 AM Zeewolde

Telefoon: 06 51 853 079

E-mail:
[email protected]

Website
n.v.t.