Bloomfields and desjardins

 

Bloomfields and Desjardins is een bloemenwinkel met meer dan 26 jaar ervaring. Je vindt hier het hele jaar door dagverse bloemen van hoogwaardige kwaliteit. Boeketten worden met veel zorg gemaakt. Maar je kunt natuurlijk ook een boeket zelf laten samenstellen naar uw eigen smaak.

Naast de dagelijkse verse bloemen hebben ze ook een uitgebreid assortiment cadeauartikelen. Ze volgen op de voet de nieuwste trends. Ook voor speciale gelegenheden kan je goed bij Bloomfields terecht. De mooiste dag van je leven kan niet zonder een prachtig bruidboeket en mooie corsages. Maar ook bij de verdrietigste dag zorgen ze voor een zeer persoonlijk en bijzonder rouwarrangement.

Ook bij relatiegeschenken of een jarige werknemer staan ze graag voor je klaar. 

Planten en bloemen zijn onmisbaar in ontvangstruimten en receptiebalies, ze maken de omgeving aangenaam en prettig om in te werken. Ook hier springt Bloomfields goed op in door middel van een bloemenabonnement. 

 

Innovatie


Het concept bracht onderneemster Sylvia Bergsma wél op een idee. Innovatie pur sang: ga niet uit van een mono-merkwinkel, maar zie het als één grote múltimerkwinkel. Haar overweging: ’Er zijn veel kleine ondernemers die naast bijvoorbeeld een aanbod op internet ook graag de spullen in een fysieke winkel willen aanbieden. Maar de kosten van een zelfstandige winkel lopen al snel hoog op. Door met elkaar de huurkosten te delen, ontstaat er een geheel ander verdienmodel. En dat werkt!” Naast vele kleine winkeliers in De Winkeltjes zijn er ook reeds gevestigde namen die zich aan De Winkeltjes hebben gebonden. Zo staan er meubels van de Trendy Woodshop en is er diepvriesvlees van de eerder genoemde Ikbenboer, één van de genomi- neerden voor BKZ Ondernemer van het Jaar 2020.

 

Uitbreiding

Het idee was om in een pand van 180m2 aan de Torenstraat met nog drie partijen één winkel te gaan runnen. Een advertentie-oproep leverde binnen anderhalve week twintig reacties op! Sylvia: ‘En toen bedacht ik het concept van De Winkeltjes waarbij iedereen met z’n verkoopwaar een eigen plekje krijgt. De huurders zijn verantwoordelijk voor de presentatie van de producten en de bevoorrading. Maar ze hoeven niet bij hun unit te blijven staan, want verkoop doe ik op provisiebasis. Zodoende kregen we de winkel aan de Torenstraat 6 in korte tijd vol. Maar ook hier groeide we al snel uit ons jasje. Vandaar dat ik eind vorig jaar besloot om naar winkelcentrum Ravelijn te verhuizen.’ En de 400 m2 aan de Weergang 9 zijn eigenlijk ook al niet meer toereikend voor het mini warenhuis. De belangstelling is zó groot dat er al weer gekeken wordt naar een uitbreiding.

Contact informatie BKZ

Bedrijfskring Zeewolde
Postbus 65, 3890 AB Zeewolde

Telefoon: 06 51 247 592

E-mail:
[email protected]

Website
www.bedrijfskringzeewolde.nl

Contact informatie VCZ

Vereniging Centrumondernemers Zeewolde
Postbus 218, 3890 AE Zeewolde

Telefoon: 06 28 229 792

E-mail:
[email protected]

Website
www.winkelhaven.nl

Contact informatie VBZ

Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde
Weteringplein 36, 3892 AM Zeewolde

Telefoon: 06 51 853 079

E-mail:
[email protected]

Website
n.v.t.