De miljoenenlunch van de Bedrijfskring Zeewolde was een doorslaand succes. Samen met de bedrijfskringen van Elburg, Oldebroek, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Heerde organiseerde de Bedrijfskring op woensdag 16 de jaarlijkse lunch bij Asian Paradise. Ruim 200 ondernemers lieten zich door de heren Henk Scholman (Lentink De Jonge) en Johan van den Belt (Rabobank) bijpraten over de miljoenennota van het Kabinet.

Dit jaar organiseerde de Bedrijfskring Zeewolde geen vroeg ontbijtje maar een voortreffelijke lunch bij Asian Paradise. Tijdens deze smakelijke lunch was er volop gelegenheid voor de ondernemers om bij te praten. Na de lunch kreeg eerst Ferry Schrijnewerkers, directeur LOKO IT en één van de hoofdsponsors het woord. Daarna gaven Henk Scholman en Johan van den Belt in klare taal in een duo-presentatie een uiteenzetting van de voor ondernemers belangrijke zaken uit de Miljoenennota.

Heren

Vlnr: Henk Scholman, Edwin Vels en Johan  van den Belt.

Volgens de voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde, Edwin Vels, was het voor beide heren vast een latertje geworden dinsdagavond: ‘Hun presentatie was een update van de maatregelen uit de Miljoenennota toegespitst op het bedrijfsleven. Heel fijn dat Henk Scholman en Johan van den Belt bereid waren om zoveel tijd in hun presentatie voor ons te steken. Eveneens dank aan de hoofdsponsors LOKO IT en De Diamant van Midden-Nederland, zonder wie het ook niet mogelijk was een dergelijk evenement in Zeewolde neer te zetten.’

Dat Zeewolde op digitaal gebied zeker voorop loopt, liet Drukkerij Holwerda Direct zien met de interactieve placemats die zij sponsorde. Met behulp van de Layar-app konden de aanwezigen direct naar websites en filmpjes van de sponsors en sprekers kijken.