Ondernemen is topsport! Dat weet jij als ondernemer als geen ander. Zeker de afgelopen periode is voor veel bedrijven niet gemakkelijk geweest en werd er van jou als ondernemer veel gevraagd. We willen je graag bedanken voor je inzet, durf en doorzettingsvermogen. Want ondanks de vele beperkingen en onzekerheden zien we mooie dingen gebeuren in ondernemend Zeewolde! Op donderdag 18 november organiseren we daarom weer de Avond van de Ondernemer. Tijdens deze feestelijke avond incl. walking dinner zullen ook de genomineerden voor de titel Topondernemer en Centrumondernemer van Zeewolde bekend worden gemaakt.

Programma

  • 17.30 uur Inloop, ontvangst gasten “avond van de ondernemer”
  • 18.00 uur Start walking dinner, aangeboden door Zeewolde Zakelijk
  • 19.30 uur Start avondprogramma TOPONDERNEMERS
  • 21.45 uur Afsluiting en gelegenheid tot netwerken.

Voor de presentatie van TOPONDERNEMERS hebben we Sabine van Diemen uitgenodigd. Sabine is één van de weinige vrouwelijke illusionisten op deze aardbol! Zij zal deze avond op een verrassende, illusionistische wijze omlijsten. Kortom, het belooft een bijzondere avond te worden.

Uiteraard volgen wij voor deelname aan dit evenement de dan geldende maatregelen omtrent het Corona-virus.

We kijken uit naar je komst, graag tot dan!

Verkiezing Topondernemers Zeewolde wordt mede mogelijk gemaakt door: Zeewolde Zakelijk, Lentink De Jonge, Rabobank en Managent Partners