De Winkeltjes

 

Shop-in-shop, oftewel een ‘’winkel in een winkel’’. Dit concept wordt vaak toegepast in kledingwinkels, maar ook in supermarkten of specialistische zaken. Sylvia Bergsma pakte het concept op maar liet het niet bij één shop in haar winkel: ze heeft er momenteel 66!
Het shop-in-shop retailconcept is een concept waarbij een merkeigenaar of detail- handelaar ruimte in de winkel van een andere detailhandelaar inneemt en deze als verkooppunt inricht.

Veel merken/detailhandelaren hebben mono-merkwinkels die volledig gewijd zijn aan hun productgamma’s, zoals Adidas, Hugo Boss, Levi’s; vaak hebben deze winkel shop-in-shop programma’s met meerdere verkooppunten in de winkel voor andere dan hun eigen merken. De Bijenkorf begon er enkele jaren geleden ook mee en liet in zijn winkel ook verkoop- punten toe van Céline, Gucci, Prada en Tiffany & Co.
Aan shop-in-shop zijn voordelen voor beide de- tailhandelaren verbonden, zoals gedeelde kos- ten, gedeelde marketing en vraagontwikkeling. Het concept is niet echt nieuw, het is zo oud als de boerenmarkt.

Zo heb je elke week verse bloemen staan. Naast dat het gezellig staat, hebben planten een rustgevende werking in een kantoorruimte. Het verzorgen van planten in hydrocultuur kost weinig tijd en is ideaal voor kantoren. De planten groeien zonder aarde in een cultuurpot die in een pot met water staat. In het water zitten alle voedingstoffen die de plant normaal uit de aarde haalt.

Een extra service die ze bieden is de verjaardagslijst. Ze zorgen ervoor dat de jarige een mooi boeket krijgt. Ook hier worden uw wensen doorgesproken en kunt u zelf een persoonlijke tekst doorgeven voor uw jarige werknemers. U kunt het boeket laten bezorgen op kantoor of thuis. Eind van de maand ontvangt u dit gemakkelijk en overzichtelijk op de factuur.

Ze denken dus altijd met u of uw bedrijf mee, dat maakt ze onderscheidend en opvallend. Een terechte winnaar!

Contact informatie BKZ

Bedrijfskring Zeewolde
Postbus 65, 3890 AB Zeewolde

Telefoon: 06 51 247 592

E-mail:
[email protected]

Website
www.bedrijfskringzeewolde.nl

Contact informatie VCZ

Vereniging Centrumondernemers Zeewolde
Postbus 218, 3890 AE Zeewolde

Telefoon: 06 28 229 792

E-mail:
[email protected]

Website
www.winkelhaven.nl

Contact informatie VBZ

Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde
Weteringplein 36, 3892 AM Zeewolde

Telefoon: 06 51 853 079

E-mail:
[email protected]

Website
n.v.t.